روزه داری
با طعم سلامتی
پزشکان توصیه می کنند دیابتی های مجاز روزه داری میزان قندخون خود را قبل و بعد از افطار و سحر اندازه گیری کنند.
دکتر باقر لاریجانی رییس پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم و مرکزتحقیقات غدد و متابولیسم با تاکید بر لزوم اندازه گیری منظم قندخون در روزه داران مبتلا به دیابت که مجوز روزه داری را از پزشک معالج دارند، اظهار کرد: این بیماران باید یک ساعت قبل، 2 ساعت بعد از افطار و یک ساعت قبل از سحر میزان قندخون را بررسی کنند.
وی اظهار کرد: لازم است مبتلایان به دیابت برای پیشگیری از افزایش ناگهانی قندخون، در حد یک صبحانه ساده افطاری میل کنند، یک تا 2 ساعت بعد غذایی در حد ناهار سبک و در وعده سحر یک عصرانه یا شام سبک بخورند. همچنین در طول افطار تا سحر آب کافی و مواد غذایی فیبردار مانند میوه و سبزی مصرف کنند تا علاوه بر پیشگیری از افزایش ناگهانی قندخون، در طول زمان روزه داری نیز دچار افت قندخون و تشنگی شدید نشوند.
ارسال نظر