Interio

مرکز تحقیقات چاقی و عادات غذایی پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم

دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی تهران
1 2 3 :
shadow1

پیام جناب آقای دکتر احمدرضا سروش، رئيس مركز تحقيقات چاقي و عادات غذايي
چاقي امروزه بعنوان يک بيماري مزمن شناخته شده و شیوع آن با سرعت بالايي رو به افزايش می باشد. این بیماری عامل خطر بسياري از بيماريها مانند ديابت، اختلالات چربي خون، بيماري کبدي و بيماريهاي قلبي نیز می باشد. مطالعات متعددی بصورت جداگانه و در مراکز مختلف به بررسی اثر درمانهاي مختلف تغذيه اي، مداخلات ورزشي و روان درماني بر این بیماری پرداخته اند. با توجه به اثر تجمعي عوامل مختلف مانند عادات غذايي غلط، کم تحرک بودن و عوامل روحي رواني و در نتیجه اختلال خوردن افراطي بر بروز چاقی، در کلينيک کاهش وزن پژوهشگاه علوم غدد و ...

آخرین مطالب و تازه ها. لیست کامل

{p}اولین جلسه peer review سال 1392 مرکز تحقیقات چاقی و عادات غذایی با حضور اساتید محترم دکتر شیرین حسنی رنجبر، دکتر شیرزاد نصیری، دکتر کیانوش حسینی، دکتر محمدحسین پورغریب و دکتر مهناز سنجری در تاریخ 13 آبان برگزار گردید. در این جلسه 5 طرح با مورد بررسی قرار گرفت{/p}

ادامه »

{p}دومین جلسه peer review سال 1395مرکز تحقیقات چاقی و عادات غذایی با حضور اساتید محترم دکتر شیرین حسنی رنجبر، دکتر مهسا محمدآملی، دکتر سعید حسینی، دکتر نوشین شیرزاد، دکتر محمدحسین پورغریب و دکتر فاطمه اصفهانیان در تاریخ اسفند برگزار گردید. در این جلسه دو طرح مورد بررسی قرار گرفت{/p}

ادامه »

چهارمین همایش بین المللی تازه های غدد و متابولیسم با محوریت اختلالات غدد درون ریز و متابولیسم از تاریخ 30 فروردین لغایت یک اردیبهشت سال 96 در مرکز همایش های علمی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برگزار شد. این همایش توسط مرکز تحقیقات غدد و متابولیسم دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برگزار گردید. خانم هانیه السادات اجتهد پژوهشگر و دانشجوی مقطع دکترای پژوهشی مرکز تحقیقات چاقی و عادات غذایی پژوهشگاه با ارائه دو پوستر در زمینه ارتباط چاقی والدین با چاقی و سندرم متابولیک در کودکان در این همایش شرکت نمود. از دیگر همکاران این مقالات خانم دکتر شیرین حسنی رنجبر و آقای دکتر مصطفی قربانی میباشند. لازم به ذکر است که پوستر محققین این مرکز جز پنج پوستر برگزیده کنگره انتخاب شده است.

ادامه »
محققان مرکز تحقیقات چاقی در همایش طلای سبز

پنجمین دوره همایش طلای سبز با هدف کاربرد گیاهان دارویی در درمان بیماری‌های مختلف ۲۴ و ۲۵ بهمن در مرکز همایش‌های بین‌المللی دانشگاه شهید بهشتی تهران برگزار شد.

ادامه »

افق هاي آينده
با توجه به اين كه چاقي به معضلی اساسی در نظام سلامت اکثر کشورهای جهان، بخصوص کشورهای در حال توسعه تبدیل شده است و با در نظر گرفتن روند رو به رشد شیوع چاقی در ایران در سال های اخیر،ماموریت های مرکز تحقیقات چاقی عبارتند از:
• گسترش کلینیک چاقی و عادات غذایی
• طراحی و تدوین راهنماهای بالینی کاربردی در درمان و پیشگیری از چاقی
• ایجاد زمینه برای جذب و فعالیت نیروهای انسانی متخصص در زمینه چاقی
• طراحی و اجرای طرح های تحقیقاتی مقطعی، کوهورت، موردی_شاهدی و مداخله ای در زمینه چاقی
...

بشقاب غذای شما چقدر سالم است؟؟

به عبارت دیگر می توان پرسید بشقاب غذایی شما در هر وعده غذایی چقدر به "بشقاب غذایی سالم" شباهت دارد. بشقاب غذایی سالم تصویری از یک بشقاب غذایی است که از سوی دانشگاه علوم پزشکی هاروارد منتشر گردید و درواقع نمایی آشناتر از همان هرم راهنمای غذایی است. در هرم راهنمای غذایی، کلیه مواد غذایی به 6 گروه غذایی شامل نان وغلات، میوه ها، سبزی ها، گوشت و جانشین های آن، شیر و لبنیات، و در نهایت روغن ها و شیرینی ها تقسیم بندی می شوند. هرم راهنمایی غذایی بر پایه اصول رعایت تعادل، تناسب و تنوع برای هریک ...

برگزاری دفاعیه دو پایان نامه دکترای تخصصی در ‏پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم

دکتر سمیه معتمد و دکتر مونا طلسچیان، دستیاران تخصصی (رشته بیماری های داخلی) بیمارستان شریعتی تحت نظر ‏دکتر شیرین حسنی رنجبر، معاون پژو هشی مرکز تحقیقات چاقی و عادات غذایی پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم ‏دانشگاه، از پایان نامه های خود با عناوین «بررسی ارتباط سطوح آهن و هورمون های تیروئیدی در زنان باردار در ‏بیمارستان آرش» و «بررسی ارتباط واریانت ژن سی دی 11 سی با بیماری چاقی در یک جمعیت منتخب ایرانی» دفاع ‏کردند‎. nbsp
nbsp ...